Se fierb cartofii cu coaja, se curata, se taie felii. Se rumeneste 100 gr de sunca cruda, taiata patratele mici, cu o jumatate de lingura de unt. Din
Se fierb cartofii cu coaja, se curata, se taie felii. Se rumeneste 100 gr de sunca cruda, taiata patratele mici, cu o jumatate de lingura de unt. Din alta jumatate de lingura de unt se face un rantas rumenit, cu un vrf de lingura de faina si care se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga o lingurita buna de mustar si sare, se amesteca la un loc sosul, sunca rumenita si cartofii felii. Se infierbanta bine la foc si se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii