Spalam cartofii in coaja, ii taiem in patru. Separat zdrobim usturoiul. Se pun cartofii intr-un bol inalt si se ung bine cu usturoiul zdrobit, sarea s
Spalam cartofii in coaja, ii taiem in patru. Separat zdrobim usturoiul. Se pun cartofii intr-un bol inalt si se ung bine cu usturoiul zdrobit, sarea si busuiocul. Se dau la cuptor la 180 rade 30 min.
Se pot servi cu orice fel de friptura, cu cascaval etc
Alte retete in imagini recomandate
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii