Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul. Slanina se feliaza si se cresteaza pe
Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul.
Slanina se feliaza si se cresteaza perpendicular.
Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet. Se asaza un rand de cartofi, un rand de oua, carnat si se stropesc cu smantana sarata.
Se continua alternarea randurilor, ultimul rand sa fie de cartofi, se stropeste cu smantana si deasupra se asaza feliile de slanina.
Se da la cuptor incalzit dinainte si se tine pana se rumeneste slanina.
Sfatul bucatarului: smantana se poate amesteca cu cascaval ras sau cu doua galbenusuri care protejeaza cartofii sa nu devina aposi.
Alte retete de mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii