Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul. Slanina se feliaza si se cresteaza pe
Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul.
Slanina se feliaza si se cresteaza perpendicular.
Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet. Se asaza un rand de cartofi, un rand de oua, carnat si se stropesc cu smantana sarata.
Se continua alternarea randurilor, ultimul rand sa fie de cartofi, se stropeste cu smantana si deasupra se asaza feliile de slanina.
Se da la cuptor incalzit dinainte si se tine pana se rumeneste slanina.
Sfatul bucatarului: smantana se poate amesteca cu cascaval ras sau cu doua galbenusuri care protejeaza cartofii sa nu devina aposi.
Alte retete de mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii