O reteta satioasa pentru ovo lacto vegetarieni.
Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece, apoi ii punem la fiert cu un praf de sare pentru 20 min. la foc potrivit.
Scurgem apa de pe cartofi, apoi ii curatam de coaja si ii taiem rondele.
Preincalzim cuptorul la 175 grade. Ungem tava cu putina margarina, presaram pesmet apoi asezam un strat de rondele din cartofi.
Peste cartofi zdrobim jumatate din cantitatea de branza telemea, poi presaram ardeiul rosu taiat bucatele.
Presaram puitin piper si dupa gust ierburi de Provence, sare doar daca mai e nevoie. Acoperim cu inca un strat de rondele din cartofi, peste acestia presaram si branza ramasa.
Rupem fasii feliile de cascaval, le asezam peste stratul de branza. Intr-un bol batem bine ouale cu smantana de gatit, apoi turnam in tava amestecul obtinut si dam tava la cuptor pentru 40 minute. Scoatem tava din cuptor, portionam si servim.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branza1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii