Cartofii gratinati cu branza de vaci sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se decojesc.
Cartofii gratinati cu branza de vaci sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se decojesc si se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. in 75 g de unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte si se amesteca continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga restul de lapte, smantana, ou si se continua fierberea. Sosul obtinut se amesteca cu cartofii, branza de vaci si 50 g cascaval. in tava unsa cu unt se aseaza compozitia, se presara cascaval si se introduce in cuptor pentru gratinare.
Cartofii gratinati cu branza de vaci se servesc calzi, cu unt topit deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii