Cartofii gratinati cu branzica si smantana Ceva fin si cascaval Sofia sunt un deliciu pentru intreaga familie! Trebuie sa-i incerci!
Cartofii gratinati cu branzica si smantana Ceva fin si cascaval Sofia sunt un deliciu pentru intreaga familie! Trebuie sa-i incerci !
Intai curata cartofii de coaja, spala-i bine si taie-i felii. Presara peste ei putina sare si piper, aseaza-i intr-un vas de yena si pune-i la cuptorul incalzit in prealabil.
Cartofii se lasa 30-35 de minute la 175 de grade. Dupa primele 20 de minute, intoarce cartofii pe cealalta parte pentru a se coace uniform. Apoi mai lasa-i la cuptor 10-15 minute.
Intre timp, amesteca branzica cu smantana Ceva fin, cascavalul ras Sofia si mararul rupt in bucatele mici. Imediat ce cartofii sunt gata, toarna compozitia aceasta peste ei avand grija ca amestecul sa acopere uniform cartofii. Dupa ce ai turnat compozitia, mai lasa cartofii la cuptor timp de 7-12 minute, pana cand se topeste cascavalul si capata o nuanta aurie.
Pofta buna!
Sursa reteta: http://www.delaco.ro/cartofi-gratinati-cu-branzica-si-smantana
Serviti cartofii gratinati cu branzica si smantana calzi, alaturi de o salata verde proaspata sau salata de rosii.
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantana
Comentarii