Cartofi la cuptor cu ceapa

Cartoful la cuptor cu ceapa este o mancare de cartofi delicioasa, usor picanta. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 1 kg
  • ceapa - 400 g
  • ulei - 100 ml
  • boia dulce de ardei - 20 g
  • apa - 500 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Cartoful la cuptor cu ceapa este o mancare de cartofi delicioasa, usor picanta. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Cartofii se amesteca cu ceapa, ulei, sare, piper, boia de ardei, se pun intr-o tava in care se adauga apa si cubul MAGGI, dupa care se introduc in cuptor, la foc potrivit.

Cartoful la cuptor cu ceapa se serveste cald si poate fi o garnitura grozava pentru fripturi pregatite la cuptor sau gratar.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori