Se fierb cartofii intregi si necuratati cam jumatate de ora la foc mediu. Dupa ce s-au terminat de fiert, se descojesc si se taie felii cam 0.5 cm la
Se fierb cartofii intregi si necuratati cam jumatate de ora la foc mediu. Dupa ce s-au terminat de fiert, se descojesc si se taie felii cam 0.5 cm latime. Se da brinza de telemea pe razatoarea mare. Se ia o cratita de marime mijlocie si se unge cu unt sa se vada. Se pun cartofi felii intinse pe fundul cratitei, (aceasta mincare va fi compusa din straturi) se adauga un praf de sare dupa care se ung cu un strat foarte subtire de unt, se adauga un strat subtire de brinza cam 2 linguri si smintina cam o lingura. Se intind din nou un strat de cartofi si se urmeaza la fel ca mai sus cu sarea, untul, brinza si smintina, aceasta fiind deasupra cind nu mai sunt cartofi.
Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute la foc mediu.
Sint foarte gustosi serviti ca garnitura linga fripturile de porc
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii