Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera c
Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor cca 30 de minute. Dupa 30 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa se prajeasca pana devine crocanta. Nu este nevoie de sare deoarece slanina afumata este sarata.
Alte mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii