Cartofii sunt un ingredient de baza in bucatarie, pot fi pregatiti in diverse feluri, iar cartofii noi se potrivesc de minune alaturi de alte legume de sezon.
Cartofi noi cu smantana si mazare se prepara astfel: taiem ceapa rondele si o calim, punem cartofii spalati si curatati, urmati de boabele de mazare, 2-3 linguri de supa de legume, sare, piper dupa gust. Lasam sa fiarba mai departe dar acoperit cu un capac. Dupa ce sunt gata legumele punem smantana si presaram cascavalul ras. Dam la cuptor pentru 10 minute.
Cartofii noi cu smantana si mazare pot fi consumati ca atare, calduti, sau ca si garnitura pentru diferite retete de fripturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii