Se curata cartofii noi si se pun la fiert cu un pahar cu apa si putina sare, timp de 10 minute. Se adauga untul si smintina si se lasa sa fiarba incet
Se curata cartofii noi si se pun la fiert cu un pahar cu apa si putina sare, timp de 10 minute. Se adauga untul si smintina si se lasa sa fiarba incet pina cind zeama scade la jumatate. In tot timpul fiertului se scutura cratita din cind in cind, iar dupa ce au fiert cartofii se adauga mararul tocat si se dau la cuptor pentru 10 minute
Se asaza pe farfurie si se garnisesc cu salata verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii