Pentru aceasta mancare de cartofi simpla si delicioasa cartofii noi nu se curata de coaja, ci se rad cu cutitul sau, dupa ce au fost tinuti catva timp in apa.
Pentru aceasta mancare de cartofi simpla si delicioasa cartofii noi nu se curata de coaja, ci se rad cu cutitul sau, dupa ce au fost tinuti catva timp in apa, se freaca cu un servet aspru si cu putina sare. Se mai spala intr-o apa, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt. Se misca des cratita, ca sa nu se prinda de fund si se lasa sa se rumeneasca uniform. Cand sunt aproape gata, se sareaza si se presara cu marar taiat marunt. La fel se pot pregati cu untura sau cu ulei.
Cartofii noi se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii