O reteta dietetica foarte buna, pe care eu personal as manca non stop!!
Cartofii spalati bine, lasati in coaja, se pun intr-un tuci sau un alt vas cu fundul gros impreuna cu ulei si putina sare, se lasa pe foc cu capac, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au rumenit, se opreste focul.
Intr-un bol se amesteca usturoiul curatat si bine pisat cu iaurt, putina sare, piper, marar verde si se lasa deoparte timp in care se pregateste mamaliga.
Pe farfurie se pune mamaliga, in jurul ei cartofi, iar deasupra sosul de usturoi si se serveste.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii