Reteta dietetica, minunata in sezonul cartofilor noi, foarte satioasa si usor de pregatit
Se curăță cartofii, se spală bine si se feliaza. Se pun într-o farfurie și se amesteca impreuna cu sare, piper, cimbru și ulei de măsline după gust. Se dau la cuptorul preîncălzit, la temperatura medie, pe o tava, timp de 30 min. Apoi se întorc și se mai lasă la cuptor 20 min. Când sunt aurii, se presară boia deasupra și se mai dau 5 min la cuptor.
Intre timp, se spală și se taie salata și ceapa verde, se pun intr-un bol și se prepara un dressing din ulei, oțet, sare și piper după gust. Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii