Cartofii curatati de coaja se sterg cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava emailata. Se prajesc in grasime, sarindu-i puti
Cartofii curatati de coaja se sterg cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava emailata. Se prajesc in grasime, sarindu-i putin pentru a se mentine intregi in timpul prajitului. Feliile nu trebuie puse in tava unele peste altele. Dupa ce s-au rumenit se scot pe farfurie si se lasa sa se scurga bine de grasime.
Se servesc fierbinti

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii