Cartofi taranesti ca la bunica cu pulpe de pui

Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie asa cum se vede in poza nr 2. Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Cartofi taranesti ca la bunica cu pulpe de pui

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • ardei rosu
  • 1-2 oua
  • 2-5 linguri de ulei
  • patrunjel
  • paprika
  • sare
  • piper
  • rosmarin
  • sos bbq
  • pulpe de pui.

Mod de preparare

Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie asa cum se vede in poza nr 2. Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca doriti mai unsi. Adaugam ardeiul rosu taiat marunt,si paprika. Prajim pina cind ceapa devine moale. Adaugam ouale si amestecam bine(ca la omleta). Aruncam sosul peste cartofi. Am pus citeva pulpe de pui(condimentate cu piper,paprika,vege-all,rosmarin) la cuptor,pentru circa 35-40 minute acoperite foarte bine cu foaie de aluminiu. Dupa ce sint gata,am adaugat BBQ ,3 linguri de apa,1 lingura ulei, adaugam sosul peste pulpe,si le mai lasam de data aceasta desfacute la cuptor inca 10 minute.


am servit cartofi taranesti a la bunica Pofta buna! Reteta Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro Alte retete cu cartofi gasiti aici: Cartofi taranesti, Cartofi taranesti, Cartofi taranesti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc