Cartofi umpluti

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coacet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 8 cartofi mici
  • • 1 lingura ulei de masline
  • • 200 g de costita
  • • 150 ml de smantana fermentata
  • • 4 cepe verzi
  • taiate felii subtiri
  • • 200 g ton din conserva
  • strecurat
  • • 3 linguri de maioneza
  • • 200 g boabe de porumb dulce din conserva
  • strecurat

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coaceti-i timp de 40 de minute, pana cand sunt moi in interior, iar coaja este crocanta. Imediat ce s-au racit cat sa poata fi atinsi, taiati-i jumatati, scoateti miezul si pastrati cojile calde.

2. Prajiti costita la foc potrivit pana devine crocanta, apoi taiati-o bucati si amestecati-o intr-un castron, cu smantana si ceapa verde. Amestecati tonul cu maioneza si porumbul dulce, condimentati si puneti amestecul intr-un castron. Umpleti cartofii cu amestecul rezultat. Puteti servi aceasta umplutura si in castroane separate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori