Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se sco
Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii