Cartofi umpluti cu branza

Cartofii se curata si se fierb intregi in apa cu sare avind grija sa nu se zdrobeasca. Se taie apoi in jumatati pe lungime. Se scobesc de miez si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cartofi mari mai lunguieti
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 ou
  • untdelemn
  • 1 lingurita faina
  • 100 gr. smantana
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se fierb intregi in apa cu sare avind grija sa nu se zdrobeasca. Se taie apoi in jumatati pe lungime. Se scobesc de miez si se umplu cu un amestec de brinza, ou, sare si faina. Se unge o tava cu untdelemn si se dau la cuptor 15 min.

Se servesc calzi cu smintina deasupra

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori