Cartofi umpluti cu branza de burduf

Cartofi copti in folie si umpluti cu branza de burduf Am ales 8 cartofi de dimensiuni medii, i-am curatat si spalat, apoi i-am invelit pe fiecare in f

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Cartofi umpluti cu branza de burduf

Ingrediente

  • Cartofi
  • branza de burduf
  • oua

Mod de preparare

Cartofi copti in folie si umpluti cu branza de burduf

Am ales 8 cartofi de dimensiuni medii, i-am curatat si spalat, apoi i-am invelit pe fiecare in folie ca pe bomboane (e mai usor de desfacut spre final).

Am aprins cuptorul la pozitia 5 si l-am lasat 10 min sa se incinga, apoi i-am asezat in tava fara a pune apa si i-am bagat la cuptor. Tava trebuie pozitionata la jumatatea cuptorului.

Am pozitionat timerul la 55 minute.

Dupa ce au trecut cele 55 minute se scoate tava si se desface fiecare folie cu grija sa nu ne frigem de la abur. Fiecare folie o indoim pe langa cartof in forma de cosulet, scobim cu un cutit cartoful si umplem cu branza de burduf. Deasupra se pune cu lingurita putin ou batut si se mai baga la cuptor cel putin 10 minute (pana se rumeneste putin).
Se servesc fierbinti, in folie.

Pofta buna!

Reteta Cartofi umpluti cu branza de burduf a fost propusa de alinacos_2004 pe forum culinar.ro

Alte retete cu cartofi gasiti aici:

Sufleu de cartofi cu branza,

Cartofi frantuzesti cu brinza,

Cartofi frantuzesti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc