Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si c
Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si carnea afumata ( eu am fiert-o 5 minute inainte de a o folosi, dar nu e obligatoriu) si am obtinut o pasta. Pentru ca mi s-a parut putin prea fada, am adaugat o felie foarte subtire de unt.
Dupa ce s-au racit cartofii, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si i-am scobit la mijloc si le-am umplut cu amestecul obtinut
Sper sa va placa.
Reteta poatata de Narnia
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii