Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac de-a lungul cartofului, scobind din miez in asa fel ca peretii s
Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac de-a lungul cartofului, scobind din miez in asa fel ca peretii sa ramina de grosimea unui centimetru si jumatate. Cantitatea de cartofi scobita se imparte in doua. O parte se arunca, iar cealalta se amesteca cu untul si cascavalul ras. Cu aceasta pasta se umplu cartofii in asa fel ca sa se mai poata pune in fiecare putina smintina. Se asaza cartofii unul linga altul intr-un vas de Jena si se da la cuptor sa se rumeneasca Se serveste imediat, presarind putin marar tocat peste fiecare cartof.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiNu stiam cum sa-i zic asa ca am numit-o minunata, ca tot sunt bucataras minunat.... am facut eu niste combinatii care imi...
Prajitura MinunataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii