Cartofii umpluti cu orez sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul.
Cartofii umpluti cu orez sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste; se indeparteaza apa. Orezul se curata de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Orezul se inabusa in 50 g de ulei si se adauga 100 ml apa. in margarina incalzita se adauga faina dizolvata in cca 400 ml apa, smantana si sare; se fierb 10 minute si se adauga sucul de lamaie. Din orez, ceapa, piper, patrunjel verde si miez de cartofi, se prepara o compozitie cu care se umplu cartofii asezati intr-o tava unsa cu 25 ml ulei, peste care se toarna sosul de smantana si cascaval ras. Se introduce la cuptor si se gratineaza.
Cartofii umpluti cu orez se servesc calzi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaProfitam de fructele de sezon si pe langa o prajitura sau un tortulet bun cu cirese, pregatim si gem de cirese! :X
Gem de ciresePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii