1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute,
1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute, la foc potrivit, pana se patrund bine.
2. Intre timp, amestecati tonul cu boabele de porumb si potriviti de sare; adaugati sucul de la 1 lamaie si amestecati. Scoateti cartofii din folie, fara sa ii curatati de coaja, taiati-i in doua pe lungime si adaugati cate 25g unt si compozitia.
Pofta buna!
Reteta Cartofi umpluti cu ton si porumb a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi crocanti cu malai,
Barcute de cartofi copti,
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii