Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rond
Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rondele.
Carnea o prajim pe gratar, intorncand-o des pe ambele parti, apoi o taiem in fasii subtiri. Strecuram cartofii, taiem o felie subtire dintr-un capat si il scobim in interior. Umplem cartofii cu carne, ceapa si punem peste fiecare cate o felie de unt condimentat. Impaturim in folie si ii prajim pe gratar timp de 10-15 minute.
Alte mancaruri recomandate:
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii