Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rond
Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rondele.
Carnea o prajim pe gratar, intorncand-o des pe ambele parti, apoi o taiem in fasii subtiri. Strecuram cartofii, taiem o felie subtire dintr-un capat si il scobim in interior. Umplem cartofii cu carne, ceapa si punem peste fiecare cate o felie de unt condimentat. Impaturim in folie si ii prajim pe gratar timp de 10-15 minute.
Alte mancaruri recomandate:
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii