Pentru chiftelele de cartofi copti se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa.
Pentru chiftelele de cartofi copti se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, putina frunza verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura sau in ulei.
Chiftelele de cartofi copti se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii