Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala s
Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt dupa care se marunteste si feta. Painea se stoarce bine de apa, se pune peste ingrediente, se adauga oul, sarea, piperul si carnea macinata dupa care se amesteca bine. Se prajesc in unt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii