Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, oua, pat
Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pentru uniformizare,apoi se modeleaza cu ajutorul fainii chiftelutete mici, rotunde, care pe prajesc in untura sau ulei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii