Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, i
Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, invartim de cateva ori, dupa care o scoatem afara si o pastram calda. In uleiul ramas, se mai adauga 1-2 linguri, iar dupa 30 de secunde adugam ceapa taiata pestisori, urmata de legume, in afara germenilor de soia. Invartim bine 3-4 minute, timp in care condimentam cu ceva sos de soia. Adaugam si germenii de soia, amestecam din nou 2-3 minute. Punem carnea. Intr-o cana, puneti ceva apa fierbinte, oyster sauce, sosul de soia si sambal oelek, turnam in wok, amestecam iar. Pentru a ingrosa putin sosul se poate adauga 1 lingura de amidon. Dupa 1 minutel oprim focul.
Se serveste cu orez basmati.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii