Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scoat separat ciolanul si se pune in vasul in ca
Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scoat separat ciolanul si se pune in vasul in care s-a prajit ceapa taiata in 4 si usturoiul taiat si el la calit 3-4 minute.
Se aseaza peste ceapa din nou ciolanele prajite, se toarna peste berea si supa de carne atat cat sa fie ciolanele acoperite, se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor unde se lasa la prajit circa 2-3 ore. Cam dupa o ora se verifica ciolanul si se intoarce. Daca mai e nevoie se mai poate adauga supa sau apa.
Este gata facut cand furculita patrunde usor in ciolan. Se lasa in ultimele 10 minute descoperit in cuptor.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur si cu muraturi
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii