Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore. Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora
Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore.
Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora cand incepe sa emane miresme.
Ma asteptam sa se sfarame. Carnea a ramas foarte ferma, iar aroma... AROMA...
Combinatia dintre gustul amarui al berii si gustul umami al soyei fermentate e divina.
Contrar metehnelor mele nu am mai pus nici un alt condiment. E drept, intentionam sa o fac pe parcurs, dar mirosul, apoi gustul fierturii m-au avertizat ca ar fi fost un sacrilegiu.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii