Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore. Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora
Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore.
Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora cand incepe sa emane miresme.
Ma asteptam sa se sfarame. Carnea a ramas foarte ferma, iar aroma... AROMA...
Combinatia dintre gustul amarui al berii si gustul umami al soyei fermentate e divina.
Contrar metehnelor mele nu am mai pus nici un alt condiment. E drept, intentionam sa o fac pe parcurs, dar mirosul, apoi gustul fierturii m-au avertizat ca ar fi fost un sacrilegiu.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii