Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Pentru gordon bleu puteti folosi orice fel de carne.
Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Cotletul de porc se intinde, se condimenteaza,cipercile se curata si se taie julien apoi se soteaza in 50 g unt, se aseza feliile sunca apoi ,cipercile se pipereaza si se adauga peste feliile de carne totul se ruleaza si se da prin faina, ou, pesmet, apoi se frige in tigaie sau in fripteuza, cartofi se curata se taie rondele grosimea unei felii de cartofi sa fie aproximativ de maxim un deget, feliile de cartofi de fierb apoi se pun pe o tava se condimenteaz cu sare, piper si rozmarin si se da la cuptor la plita electrica ca sa le rumeneasca. Dupa ce sa fript gordonul se taie rondele de un centrimentru.
Pe o farfurie ornamentata se adauga frumos una peste alta feliile de gordon (ca in poza) iar langa feliile de cartofi, se poate servi cu o salata de varza si rosii.Pofta buna.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii