Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Pentru gordon bleu puteti folosi orice fel de carne.
Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Cotletul de porc se intinde, se condimenteaza,cipercile se curata si se taie julien apoi se soteaza in 50 g unt, se aseza feliile sunca apoi ,cipercile se pipereaza si se adauga peste feliile de carne totul se ruleaza si se da prin faina, ou, pesmet, apoi se frige in tigaie sau in fripteuza, cartofi se curata se taie rondele grosimea unei felii de cartofi sa fie aproximativ de maxim un deget, feliile de cartofi de fierb apoi se pun pe o tava se condimenteaz cu sare, piper si rozmarin si se da la cuptor la plita electrica ca sa le rumeneasca. Dupa ce sa fript gordonul se taie rondele de un centrimentru.
Pe o farfurie ornamentata se adauga frumos una peste alta feliile de gordon (ca in poza) iar langa feliile de cartofi, se poate servi cu o salata de varza si rosii.Pofta buna.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii