Crap pe varza

Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.500 g crap fara cap
  • 3.500 g varza alba murata
  • 100 ml. vin alb
  • 4 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 300 ml. apa
  • 30 g sare
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml. ulei
  • 1 ceapa
  • 30 ml. suc de lamaie

Mod de preparare

Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se taie sfeturi. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml. apa. Bucatele de peste se aseaza intr-o tava cu 50 ml. ulei, se stropesc cu 30 ml. suc de lamaie, si se introduc la cuptor 10 min. Ceapa si varza se innabusa in restul de ulei si cu 250 ml. apa, se adauga pasta de rosii diluata, foile de dafin, cimbru. Cand varza este fiarta se adauga deaupra bucatile de peste, rosiile, vinul si se introduce la cuptor pentru cca. 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori