Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smintina, apoi cu atita faina cit sa se obtina un aluat potrivit de moale. S
Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smintina, apoi cu atita faina cit sa se obtina un aluat potrivit de moale. Se face un sul care se imparte in bucatele egale, se formeaza crochete de grosimea unui mititel, se tavalesc fiecare in faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Se prajesc in ulei pe ambele parti.La fel se pot prepara crochete cu produse picante ca: putin hering tocat marunt sau peste afumat, sau cu slanina prajita si taiata marunt, ori cu creier fiert si tocat etc.
Se pot servi cu garnitura de spanac, morcov sote sau cu oua
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseBanala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii