Friganele de cartofi cu verdeata

Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cartofi
  • 1 ou
  • 1/2 ceasca faina
  • 1/2 ceasca lapte
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clatite . Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti.


Friganelele de cartofi se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori