Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clatite . Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti.
Friganelele de cartofi se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii