Galustele de cartofi cu sos de rosii este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de carne.
Galustele de cartofi cu sos de rosii este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de carne. Se adauga faina astfel incat aluatul sa fie ceva mai tare, se potriveste de sare si piper. Se fac cu mana data prin faina, mici carnaciori de grosimea degetului si se fierb in apa cu sare la fel ca mai sus.
Intre timp se face un sos de rosii in felul urmator: se prajeste o ceapa tocata marunt in putina untura, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba pana se moaie. Se adauga cate putin bulion si se potriveste de sare. Se scurg galustele, se asaza pe farfurie, deasupra se toarna sosul, se presara putina branza rasa si se servesc calde.
Galustele de cartofi cu sos de rosii se servesc calde cu branza rasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii