Macaroane cu cartofi

Se fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga boia si se amesteca cu cartofii. Da

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g macaroane
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • Untura sau ulei
  • Boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga boia si se amesteca cu cartofii. Daca e nevoie, condimentati cu sare si piper. Se fierb macaroanele si se amesteca cu cartofii fierbinti cu ceapa.
Alta mancare recomandata

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori