Macaroane cu cartofi

Se fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga boia si se amesteca cu cartofii. Da

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g macaroane
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • Untura sau ulei
  • Boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga boia si se amesteca cu cartofii. Daca e nevoie, condimentati cu sare si piper. Se fierb macaroanele si se amesteca cu cartofii fierbinti cu ceapa.
Alta mancare recomandata

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci