Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete, apoi ii spalam. Curatam ceapa de coaja, o taiem cubulete, apoi o prajim pana devine sticloasa, o tragem
Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete, apoi ii spalam. Curatam ceapa de coaja, o taiem cubulete, apoi o prajim pana devine sticloasa, o tragem de pe foc si o lasam sa se raceasca. Presaram putina boia si amestecam. Punem inapoi pe foc, adaugam cartofii si amestecam cateva minute. Punem apa cat sa-I acopere. Adaugam sare si foi de dafin, fierbem pe flacara mai mica. Amestecam smantana cu faina, apoi o punem la cartofii fierti. Mai fierbem cateva minute amestecand.
Alte retete cartofi recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii