Se punea ceapa tocata si usturoiul pisat in ceva ulei de masline la calit. Dupa 2-3 minute se aduga morcovul si telina tocate/razuite. Dupa alte 4-5
Se punea ceapa tocata si usturoiul pisat in ceva ulei de masline la calit. Dupa 2-3 minute se aduga morcovul si telina tocate/razuite. Dupa alte 4-5 minutele adugam carnea macinata si amestecam. Condimentam cu sare si piper. Cand carnita se rumeneste, o stingem cu vin. Dupa ce acesta se evapora, adaugam bulionul de rosii si ramurelele de verdeata. Lasam la putin la fiert.
Pastele care le-am folosit nu necesita fierbere. Daca folositi paste mai mari, le fierbeti doar putin/foarte al dente (deoarece vin in cuptor)
Sosul il turnam peste paste, amestcam, presaram cascavalul deasupra si dam in cuptorul neincalzit la 250 grade C.
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii