Decojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un strat de felii de cartofi. Urmeaza un s
Decojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un strat de felii de cartofi. Urmeaza un strat de carnati, dupa care rondele de ardei si rosii. Presara cu cascaval ras si ceapa rosie tocata marunt. Aseaza inca un strat de cartofi, unul de carnati, ardei si rosii, cascaval si ceapa. La final aseaza un strat de cartofi si acopera totul cu fasii de slanina. Prajeste-o 50 de minute in cuptorul incins. Toarna smantana peste musaca si prajeste-o pana se rumeneste.
Alte reteteculinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii