Se fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu foarte groase. Se caleste
Se fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu foarte groase. Se caleste ceapa tocata marunt. Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu un cartof crud si se adauga peste ceapa, calindu-se in continuare. Se ia de pe foc si, dupa ce s-a racit, se adauga ouale, batute cu doua linguri de smantana. Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu faina. Se asaza un strat de rondele de cartofi, un strat de carne si asa mai departe, avand grija ca ultimul strat sa fie de cartofi. Pasta de tomate se dizolva cu putina zeama de carne si se toarna deasupra, impreuna cu restul de zeama. Se adauga sare si piper si se da la cuptor. Cand e aproape gata, se toarna restul de smantana.
Alte retete bucatarie recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii