Musaca de cartofi cu zarzavat

Musaca de cartofi cu zarzavat este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se face un piure de cartofi. Separat se fierb un morcov si un patrunjel.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 3 cepe mrjlocii
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura pesmet
  • sare.

Mod de preparare

Musaca de cartofi cu zarzavat este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se face un piure de cartofi. Separat se fierb un morcov si un patrunjel. Se taie ceapa marunt, se prajeste cu putina untura si se adauga morcovul si patrunjelul trecute prin masina. Se potriveste de sare. Se unge cratita cu untura, se presara pesmet si se intinde un strat de piure de cartofi. Deasupra se asaza zarzavatul tocat peste care se pune restul de piure. Se toarna bulion subtiat cu apa, cat sa acopere cartofii, se da la cuptor. Cand este gata, se rastoarna.


Musacaua de cartofi cu zarzavat se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc