(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vit
(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vita si inveliti-le in feliute de bacon, pe care le fixati cu o scobitoate.
Pentru a obtine sosul verde, amestecati uleiul de masline cu ardeiul gras taiat cubulete, oul fiert, de asemenea taiat in cubulete, verdeata taiata marunt, otetul, sarea si piperul.
Puneti muschiul de vita pe gratar si il frigeti dupa dorinta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii