(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vit
(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vita si inveliti-le in feliute de bacon, pe care le fixati cu o scobitoate.
Pentru a obtine sosul verde, amestecati uleiul de masline cu ardeiul gras taiat cubulete, oul fiert, de asemenea taiat in cubulete, verdeata taiata marunt, otetul, sarea si piperul.
Puneti muschiul de vita pe gratar si il frigeti dupa dorinta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii