Legumele sunt crude. Le dai pe razatoare sau le bagi in robot. Se face o pasta mai groasa ca pentru chiftele. Se fac pastile se dau prin faina, apoi p
Legumele sunt crude. Le dai pe razatoare sau le bagi in robot. Se face o pasta mai groasa ca pentru chiftele. Se fac pastile se dau prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, apoi se pun in tava, la cuptor. Pe tava eu am pus hartie de copt. E mai bine sa pui decat sa te risti fara si sa ai surpzia ca le iei jumatate din tava.
Ele sunt destul de moi asa ca te poti ajuta de faina sa le dai forma si sa le asezi in tava. Ele nu se ung cu nimic ca oricum au ulei in ele.
Sa nu faceti ca mine! Eu , dupa ce am inchis focul, le-am lasat in cuptor ca trebuia sa plec. Din cauza asta mi s-au uscat un pic pe margini. Deci tava trebuie scoasa din cuptor, ele asezate in cutie/farfurie/castron, lasate un pic sa se racoareasca si apoi acoperite.
Reteta propusa de Kiva
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii