Pregatirea sosului: Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la raci
Pregatirea sosului:
Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la racit.
Pentru pregatirea aluatului de pizza: inmuiem in apa calda drojdia, la care se adauga sare, zahar, faina, se amesteca si se intinde pe tava.
Ungem foaia de aluat cu sosul pregatit, apoi se pune straturi salamul, sunca, ciupercile, cascavalul ras, cascavalul mozzarella, ardeiul, maslinele si se da in cuptor pentru 8-10 minute.
Se poate adauga la urma cascaval proaspat ras, frunze de busuioc sau sos picant. Alte retete de paste si pizza recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii