Pregatirea sosului: Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la raci
Pregatirea sosului:
Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la racit.
Pentru pregatirea aluatului de pizza: inmuiem in apa calda drojdia, la care se adauga sare, zahar, faina, se amesteca si se intinde pe tava.
Ungem foaia de aluat cu sosul pregatit, apoi se pune straturi salamul, sunca, ciupercile, cascavalul ras, cascavalul mozzarella, ardeiul, maslinele si se da in cuptor pentru 8-10 minute.
Se poate adauga la urma cascaval proaspat ras, frunze de busuioc sau sos picant. Alte retete de paste si pizza recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii