Mod de preparare: se fierb cartofii, se curata, si se zdrobesc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu faina, margarina, oul, sarea si piperul. Aluatul o
Mod de preparare: se fierb cartofii, se curata, si se zdrobesc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu faina, margarina, oul, sarea si piperul. Aluatul obtinut se impatura de 3 ori. Dupa fiecare impaturire se lasa la rece 30 de minute. aluatul se despica cu forme avand diametrul de 5 cm. Inainte de a aseza pogacelele in tava, acestea se ung cu oua batute. La foc mediu se lasa la cuptor aproximativ 20 de min, pana cand capata o culoare rosiatica.
Gurmanzii pot amesteca in aluat si o cantitate mica de soia. In acest caz se adauga doar 200 gr de margarina, si se renunta la piperul macinat.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise ,,Retete inspirate de toamna " Ce sa va spun ? Mi-a facut o pofta grozava reteta dragei noastre...
Varza cu afumatura si soriciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii