Mod de preparare: se fierb cartofii, se curata, si se zdrobesc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu faina, margarina, oul, sarea si piperul. Aluatul o
Mod de preparare: se fierb cartofii, se curata, si se zdrobesc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu faina, margarina, oul, sarea si piperul. Aluatul obtinut se impatura de 3 ori. Dupa fiecare impaturire se lasa la rece 30 de minute. aluatul se despica cu forme avand diametrul de 5 cm. Inainte de a aseza pogacelele in tava, acestea se ung cu oua batute. La foc mediu se lasa la cuptor aproximativ 20 de min, pana cand capata o culoare rosiatica.
Gurmanzii pot amesteca in aluat si o cantitate mica de soia. In acest caz se adauga doar 200 gr de margarina, si se renunta la piperul macinat.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii