Se curata pulpa de pielite si de grasime. Se impaneaza cu usturoi si slanina sau numai cu usturoi. Se da sare si piper si se asaza in tava cu grasime
Se curata pulpa de pielite si de grasime. Se impaneaza cu usturoi si slanina sau numai cu usturoi. Se da sare si piper si se asaza in tava cu grasime peste un strat de ceapa si usturoi taiate marunt. Se poate prepara si fara ceapa sau usturoi. Se da la cuptor si cind incepe sa se rumeneasca, se adauga un pahar de vin si se stropeste cu apa rece si cu sosul ce si-a lasat. Se intoarce pe toate partile, stropindu-se mereu. Cuptorul trebuie sa fie la inceput mai fierbinte pentru a prinde carnea pojghita la suprafata, apoi potrivit. Durata frigerii depinde de grosimea pulpei. La sfirsit, cind este gata se degreseaza, se strecoara sosul, se taie carnea felii si se serveste cu garnitura de fasole boabe (fierte cu ceapa si grasime).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii