Rulada de porc cu carnat

Rulada de porc cu carnat este o delicioasa reteta cu carne pentru care aveti nevoie de 200g cotlet, cabanos, sunca, unt si cartofi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Rulada de porc cu carnat

Ingrediente

  • 200 g cotlet (2 felii)
  • 80g cabanos (1 buc)
  • 50g sunca
  • sare
  • piper
  • 200 g unt
  • 300 g cartofi

Mod de preparare

Rulada de porc cu carnat este o delicioasa reteta cu carne. Feliile de cotlet se intind bine se condimenteaza, apoi se aseaza cateao felie de sunca pe cotlet apoi se aseaza cabanosul taiat in doua in asa fel incat sa nu iasa in afara carnii, se ruleaza si se frige la foc moderat
Dupa rumenire se scot si se adauga smantana de gatit se fierbe putin pana scade pentru ca se face un sos din el. Cartofi se fierb si se fac pireu.


Rulada de porc cu carnat se serveste pe o farfurie ornamentata cu salata verde sau alt decor se aseaza pireul, apoi rulada iar pe jumatatea lor se adauga sosul se poate servi cu o slata de ardei copti. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori