Blat: Arata ca o pizza, dar nu e...asta din cauza ca nu am forma de tarta de care trebe. Se amesteca toate ingredientele si se framanta un blat, pan
Blat:
Arata ca o pizza, dar nu e...asta din cauza ca nu am forma de tarta de care trebe.
Se amesteca toate ingredientele si se framanta un blat, pana se curata tot de pe marginile castronului.
Se imbraca aluatul in folie de aluminiu si se da la frig, timp de 30 de minute.
Umplutura:
- Se taie ceapa rondele si usturoiul bucatele mici si se pun la calit in putin ulei de masline;
- se pun ardeii la copt; se curata, se taie bucati nu foarte mici si se adauga peste ceapa;
- se adauga rosiile taiate bucati marisoare;
- se adauga sare, piper, busuioc si patrunjel si se lasa sa fiarba.
Intindem aluatul in forma de tarta, nu in cea de pizza ca mine pentru ca nu mi-a ajuns sa-l ridic si pe margini si a fost si prea subtire...il dam la cuptor la 200 de grade pentru vreo 10 minute...
Peste aluatul precopt, rasturnam ardeii si intindem frumos.
Reteta propusa de alina-lili
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii