1.Se amesteca toate ingredientele pentru tarta cu 3 linguri de apa rece , apoi se pune aluatul in folie de aluminiu si se tine 1 ora la frigider. 2.S
1.Se amesteca toate ingredientele pentru tarta cu 3 linguri de apa rece , apoi se pune aluatul in folie de aluminiu si se tine 1 ora la frigider.
2.Se intinde aluatul pe planseta infainata si se captuseste cu el o forma de tarta ,in care s-a pus hartie de copt, iar deasupra aluatului se pun boabele de fasole, pentru ca aluatul sa se coaca uniform.se coace 15 minute in cuptor preincalzit , la 200*C. Se scoate din cuptor, se indeparteaza boabele de fasole si hartia de copt.
3.Intr-o tigaie se incinge uleiul, se pune varza creata si se caleste. Se adauga ardeiul, ceapa, sarea, piperul si nucsoara. Se continua calirea inca 1-2 minute, apoi se ia de pe foc si se pune amestecul peste tarta.
4.Se amesteca ouale cu sarea, piperul si frisca de gatit si se toarna peste tarta. Se pune tarta inca 40 de minute la copt, la 180*C si se lasa sa se rumeneasca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii